Overzet zonnebril

Overzet zonnebrilDoor een overzet zonnebril kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw huidige bril. Erg handig in de auto. De suncovers van Polaroid zijn gemaakt om over je eigen bril te dragen. Ze bieden perfect draagcomfort en zijn gemakkelijk in gebruikt. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende modellen.

 

[daisycon_products view=”auto” stores=”3216″ stylesheet=”2″ search=”polaroid overzet” amount=”50″ order=”rand” moreproducts=”1″]

In de auto en last van de zon? Of buiten in de zon een boek lezen en je krijgt vermoeide ogen? De oplossing is een overzet zonnebril. Deze comfortabele zonnebril plaats je over je eigen bril. Zo hoeft hij niet op sterkte te zijn en raak je je eigen bril nooit kwijt. Brildragers kennen het probleem. Zonnebril op, gewone bril af en omgekeerd. Leg een overzet zonnebril in je auto en je probleem is opgelost. Dat is nog eens gemakkelijk!

Overzet zonnebrillen passen prima over je normale brilmontuur. Eigenlijk zorg je dus voor een zonnebril op sterkte. Je ogen zullen minder vermoeid raken van de zon waardoor je je beter kan concentreren. Sommige monturen zijn ook aan de zijkant gesloten. Dit zorgt voor een nog rustgevende situatie. Tevens helpt dit tegen stof of zand. Wel zo makkelijk op bijvoorbeeld het strand!

De brillen van Polaroid zijn naast super handig ook nog eens erg mooi. Polaroid is een pionier op het gebied van polariserende lenzen. Als geen ander weten ze hoe je er voor kan zorgen dat niet alle schitteringen bij je ogen terecht komen. Naast deze prachtige toevoeging zijn ze design niet uit het oog verloren. De brillen zijn stijlvol en modern.

Wanneer je wat extra bescherming nodig hebt tegen de zon, wind of zand komt deze overzet zonnebril goed uit. Doordat ze alles afsluiten zal je in een dergelijke situatie veel minder hinder hebben van de natuur. Ook eventuele insecten of kou word tegengehouden.

 

Een overzet zonnebril is uitermate geschikt in de volgende situaties:

  • Tijdens het autorijden
  • Wanneer je aan het zeilen bent
  • Op het strand
  • Wanneer het geregend heeft
  • Wanneer je niet wilt wisselen tussen je gewone bril en je zonnebril