Polaroid zonnebrillen voor dames

Prachtige zonnebrillen voor dames van het merk Polaroid. Bescherm je ogen voor schadelijke UV straling maar zorgt ook voor een mooie look. De brillen van Polaroid zorgen er tevens voor dat de schitteringen van de zon vermindert worden. Wel zo rustig voor je ogen.

[daisycon_products view=”auto” stores=”3216″ stylesheet=”2″ search=”polaroid dames” amount=”50″ order=”rand” moreproducts=”1″]
Het nut van een polaroid zonnebril voor vrouwen is soms lastig te begrijpen, omdat deze afwijkt van bijvoorbeeld de werking van de standaard zonnebrillen voor vrouwen. Allereerst is het belangrijk om de werking van daglicht goed te begrijpen. Het licht reist in golven rondom het aardoppervlak, waar het zich in alle richtingen van de driedimensionale ruimte beweegt. Wanneer het daglicht echter in aanraking komt met het water, wordt het licht gepolariseerd en beweegt het enkel nog in horizontale en verticale richting. Het licht wat zich in verticale richting naar ons oog beweegt is gunstig en geeft een positief signaal aan onze hersenen. Lichtstralen die zich in horizontale richting bewegen zijn echter minder fijn voor het oog, wat zich kenmerkt door de schittering die we soms in het water zien. Door een filter te gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van een polaroid zonnebril voor vrouwen, gaat men deze schittering tegen.

Voordelen polaroid zonnebril voor vrouwen

Naast bovenstaand voordeel, heet een polaroid zonnebril voor vrouwen tal van extra interessante voordelen. Zo zorgt de zonnebril er bijvoorbeeld voor, dat we heldere contrasten zien, worden kleuren natuurlijker weergeven dan andere soorten zonnebrillen en is er in veel gevallen sprake van een verminderde oogvermoeidheid met een polaroid zonnebril. Niet onbelangrijk is het gegeven, dat een polaroid zonnebril voor vrouwen UV400 bescherming biedt aan het oog, waardoor schadelijke UV-straling uw ogen niet bereikt.

Veel standaard zonnebrillen geven het oog bescherming tot 380 nanometer, waarbij een deel van de UV-straling die het aardoppervlak bereikt, alsnog in uw oog terecht kan komen.

Soorten polaroid zonnebrillen voor vrouwen

De markt voor polaroid zonnebrillen voor vrouwen kent een ruim aanbod, met tal van zonnebrillen in verschillende soorten en maten. Zo worden er bijvoorbeeld zonnebrillen aangeboden in de vorm van een pilotenbril voor vrouwen, zijn er sportieve uitvoeringen van polaroid zonnebrillen en kent de markt bijvoorbeeld zonnebrillen in een zakelijkere uitvoering.