Polaroid zonnebrillen voor heren

Polaroid biedt voldoende keuze aan van kwaliteitsbrillen voor heren. De polariserende lenzen zorgen voor een uitstekend zicht en een blokkade tegen de schittering. Polaroid zonnebrillen voor heren zitten comfortabel en geven ook nog eens een hoge UV bescherming tegen schadelijke straling.

[daisycon_products view=”auto” stores=”3216″ stylesheet=”2″ search=”polaroid heren” amount=”50″ order=”rand” moreproducts=”1″]

Om het nut van een polaroid zonnebril voor heren goed te begrijpen, is het noodzakelijk om in te gaan op de werking van daglicht. Dit licht reist in golven, die zich naar alle richtingen van de driedimensionale ruimte bewegen. Wanneer het daglicht een oppervlak als water raakt, wordt het licht gepolariseerd en beweegt het enkel nog in horizontale en verticale richting. Met de verticale richting is weinig mis, de horizontale beweging zorgt echter voor een optische storing in ons brein door de schittering die we hierbij zien. Door gebruik te maken van een filter in de vorm van een polaroid zonnebril voor heren, wordt deze schittering tegengegaan.

Voordelen polaroid zonnebril voor heren

Een polaroid zonnebril voor heren heeft een aantal interessante voordelen, naast het filteren van de schittering zoals hierboven beschreven is. De zonnebril zorgt bijvoorbeeld eveneens voor heldere contrasten, natuurlijkere kleuren dan andere soorten zonnebrillen en een verminderde oogvermoeidheid. Niet onbelangrijk aan een polaroid zonnebril voor heren is de UV400 bescherming, die de ogen beschermt tegen schadelijke UV-straling.

Een groot deel (circa 98,7%) van de ultraviolette straling dat het ons aardoppervlak bereikt is UV A-straling, wat voorkomt tot 400 nanometer. Veel van de gewone zonnebrillen geven het oog bescherming tot 380 nanometer, waardoor een deel van de UV-straling alsnog in het oog terechtkomt. Bij veel polaroid zonnebrillen voor heren is dit niet het geval.

Soorten polaroid zonnebrillen voor mannen

Polaroid zonnebrillen voor mannen komen voor in tal van soorten en kleuren, zodat iedere man een geschikte polaroid zonnebril vindt om zijn ogen te beschermen en niet langer last te hebben van de vervelende schittering. Zo worden er online polaroid zonnebrillen voor heren aangeboden in pilotenvorm, een wat sportievere uitvoering of juist een zakelijk type polaroid zonnebril. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren vindt u bijna altijd een geschikte zonnebril!